Jag har blivit utmanat av Natalie att skriva 6 stycken underligheter om mig själv.

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Inte helt lätt det här.

  • Jag är en extrem sparare och har otroligt svårt att slänga saker. Sparar allt från tidningar, babykläder, alla program från tävlingar jag deltagit i med hundarna osv. Min man Niklas håller på att bli galen och går säkert och slänger saker i smyg.
  • Mina krukväxter är inga prydnadsföremål utan kära vänner som ska vårdas enligt devisen, finns det liv finns det hopp. Hänger lite ihop med föregående punkt. Börjar bättra mig och känner mig otroligt stolt när en blomma som fortfarande har gröna blad åker på komposten.
  • Jag måste alltid komma i tid och helst god tid. Bland det värsta jag vet är att vara ute i sista minuten och bjuder man hem mig så får man räkna med att jag är där minst en kvart före utsatt tid.
  • Jag har jägarexamen men har svårt att slå ihjäl en fluga.
  • Jag är bra på att dra igång projekt men hopplös på att avsluta. Gissa hur många icke avslutade stickningar som ligger i garaget (om inte maken har slängt dom 🙂 ).
  • Den sista snor jag lite från Natalie för jag tycker inte heller om att ringa (och jag ska jobba på Telia). Tror det hänger ihop med att jag inte gillar att vara till besvär eller störa. Nä mail är det perfekta komunikationsmedlet enligt mig. Då kan folk läsa när dom har tid. Och jag har aldrig köpt en mobiltelefon för egna pengar utan alltid haft en via jobbet.

 Jag utmanar Jill, Sverker, Nilla, Britt, Annelie, Fanny