Tack Jill för hälsningen. Dagen började med frukost och hundar på sängen. Hundarna får ju inte vara i sovrummet längre men tar tillfället i akt när man fyller år. Riktigt mysigt att få dra sig lite med morgontidningen medan Vanessa tog hand om morgonbestyren med hundarna.
Freddies svans var värre igen och när jag ringde och boka tid för höftröntgen (äntligen) så passa jag på att fråga. Fick bassning för att jag gett kortison, det ska man tydligen inte laborera med på egen hand. Det var anledningen till att Freddie kissat på sig 2 ggr också. Nej medicinen är att vila och inte alls gå promenader så idag har han bara fått gå utanför dörren i koppel. Passade på att träna lite med Sabina när jag hade henne själv. Det blev ingångsträning och när jag tog fram bollen och belöna med så fick vi riktigt bra flyt.
Vi har haft lite släkt här på fika och hundarna passar på att tigga bullar. Tänk det gör dom bara när min mamma är här och hon hade tagit med hembakta med tanke på Sabina. Snacka om bortskämda hundar. Nu ska vi grilla och ha en lugn kväll. Vädret känns inte så inbjudande för att gå till brasan så det blir nog en film på tvn.

Ha en trevlig Valborg!