Idag var jag på bättre humör så det var ett bättre träningsläge. Vi gick till lekparken och fortsatte vänta-på-tur träningen som går över förväntan. Fantastiskt hur snabbt hundarna lär sig. Lite svårt är det när man precis har fått jobba och jag kallar på den andra hunden men det är bara att leda tillbaka och belöna för att man sätter sig. Båda har fått träna på att stå still med fokus med olika kriterier. Jag har nu kommit på hur kriterieplanen ska se ut för vardera hund.

På eftermiddagen åkte vi till Norrtälje för att försöka hinna med att driva fram rådjur innan det blev mörkt. Jag hade min nya bössa med mig så Freddie tyckte matte var jättehäftig och gick med stor uppmärksamhet. Han fick gå mycket vid min sida medan Sabina rufsar runt. Svårt så det blev att belöna med bra kvalité. Varvade snörbollek med att han faktiskt fick springa lite fritt. Freddie är faktiskt en mycket effektivare kortdrivare än Sabina och följer verkligen upp spår och hålle ri längre. Men det ska jag ju inte ha honom till så jag får fundera på om han ska få utvecka detta.

Jag har även fotat EFIT idag men tappat inspirationen som vanligt på kvällen. Tvätt, disk och tv känns inte så kul att dokumentera 🙂