Stackars Freddie, igårkväll var han så trött efter träningen att han inte ens orkade tigga pop-corn och idag fick han jobba igen. Fast han verkar inte klaga utan trivs bra med att det händer roliga saker. Husse följde med som figurant och Sabina fick gå med och valla rutan. Idag bestämde vi oss för att gömma figuranterna ordentligt och köra 3 slag. Första 2 gick bra. Freddie har tendenser till att vimsa lite i första slaget men efter att ha läst lite på olika forum verkar det vara ett vanligt fenomen. Sista slaget var Niklas som gömt sig uppe på ett berg och det var svårt för alla hundarna. Till slut hittade Freddie också. Jättebra terräng var det i alla fall.

När vi var klara kom Jill och Peter förbi för att byta skanker mot lammlägg till hundarna. Jag tror jag drog vinstlotten 😉 Kul i alla fall att träffas för det var länge sedan och oj va stor Cobber blivit. Han fyllde ett år igår, grattis i efterskott!

På eftermiddagen fick vi besök av lilla Ludvig med föräldrar. Han är så himla go och framförallt Freddie är väldigt intresserad. Vill gärna undersöka närmare vad det är för en liten krabat.