Den här helgen är det andra tillfället på klickerTRÄNARutbildningen. Det var jättekul och träffa alla ingen och vi borde ha kommit en timme tidigare så vi hann prata av oss med alla. Som vanligt med mig hade jag skjutit upp den skriftliga läxan till sista minuten och såklart hade jag massor att göra på jobbet igår och satt och jobba länge. Sen var det förberedelse för scoutbazar, tvätt, hundrastning och förberedelser för helgen. Det gjorde att jag mest haftasade igenom läxan utan att tänka igenom ordenligt. Gissar på icke godkänt.

Efter det var det upp till bevis med den praktiskta läxan. Jag och Anna var först ut och jag blev jättenervös. Det gick sådär. Men Maria är så bra att ta ner mig på jorden så andra passet gick bättre. Vi fick visa vad vi kunde. Resten av tiden satt vi mest och småprata och njöt av det fina vädret.

 Anna och Kvatro visar läxan, Maria prickar av och Jessica tar tid.

 

 

Jag är med matte säger Lukas

 

 Camilla och Imma väntar på sin tur

 Eva och Printer är klara

Lunchen kombinerades med shopping i Marias lådor. En till Pavolos pouch, en tung target och 2 gummirugbybollar blev det. Dagens teoripass var kriterieskrivning och loggföring. Jag fick jobba med Jenny och Malin och uppgiften var att sitta framför föraren och hålla en apport i 10 s. Det här kunde Angie och Mimmi så dom valde att göra detta med en banan. Freddie däremot har jag förskt lära detta med misslycats så det var perfekt. Vi la mycket tid åt kriterieplanen vilket var mycket givande. Man lär sig massor av att vrida och vända på allt och diskutera. Sen var det bara ut och köra. Första passet gick bra och Freddie uppnådde det jag hade tänkt mig.

 Angie håller en banan, målet är att den ska vara skalad.

Jenny för logg och ser till att Malin håller sig till planen.

Efter gemensam genomgång körde vi ett pass till och nu kom vi till det spännande momentet att gripa apporten och nu blev det svårt. Godis som belöning var inte ett allternativ. Freddie jaga upp sig och blev utvisad en stund. Maria kom och diskuterade och vi bestämde att testa med leksaksbelöning. Fredide hade lägligt hittat en rolig grej i buskarna och för den greppa han apporten och satt stadigt. Härligt, bara att jobba vidare. Snart kan vi börja träna rullemarkering!

Angie och Mimmi var såklart jätteduktiga på att hålla en banan i munnen.

Imorgon är det EFIT och många praktiska övningar. Så håller vi tummarna för för Fran och Tindra imorgon som tävlar i spår igen imorgon. Dom har tränat hårt i veckan så imorgon kommer det gå lysande.