Igår var det dop och EFIT. Bilderna finns här. Missade att fota under mottagningen så det fattas några timmar. Igår morse hann vi med lite träning i parken och jag ville generalisera backa vid sidan utmed ett staket där. Det gick strålande och nu gäller det att stimuluskontrolera backandet så att Freddie backar vid min sida och inte försvinner bakåt. Det här var jobbigt och Freddie blev fort trött i huvudet så vi fick bryta. Sabina fick träna följa med kontakt och göra 2 inkallningar med ställande. Det gick bra men hon blev också fort trött.

Idag har vi gått en lång skogspromenad och hittat lite kantareller. Sabina kom ihåg och markerade fint det lilla vi hittade. Sen har vi inte orkat göra mycket utan mest slappat. Freddie har roat sig själv genom att leta upp en gammal plastbil får de som hade stugan före oss för sisådär 15 år sedan som han pulvriserat.

 

Sabina har blivit stretchad och fått masage, lyxigt värre men välbehövligt. Höger bak har inte den rörlighet framåt som det borde så det blir att stretcha varje dag tills hon fått tillbaka rörligheten.