Äntligen helg igen, just nu tycker jag veckorna segar sig fram och sen kommer helgen och swichar förbi och det är måndag igen. Måste bara kommentera det här med vinprovning, skulle tro att proffsen spottar ut men jag är en glad amatör 😉 Annars bjuder helgen på vildsvinsjakt och lite lydnadsträning, måste väl advenstpynta också men det brukar Niklas klara så bra själv 🙂 Han brukar så för grovjobbet, ta fram och sätta upp alla advenststakar och sätta ljus i träden. Sedan får jag stå för finliret med mossa i adventsljusstaken och lite julblommor. 

Imorse var all snö borta som väntat. Vi gav oss av till fotbollsplanen för att köra lite fritt följ. Det kunde jag glömma, Freddie hitta en fotboll och lyckan var fullständig. Jag stod bara och skratta åt hur han dribblade bollen över hela planen och in i mål. Kanske en tallang för fotbollslandslaget? Att lämna bollen hos mig för inkast var också skoj. Att gå fritt följ med Sabina med Freddie farande omkring oss var inte att tänka på så hon roade sig med sin nya hobby, äta ekollon.

En sorglig nyhet fick jag också på promenaden. Min granne, som tävlar i elitspår med sin storpudel, hennes man gick bort i natt. Ja han är också min granne men vi har nästan aldrig pratas vid. Han fick cancer konstaterad för en månad sedan. Ni om har tidningen hundsport kunde läsa en artikell om de båda i våras.

Nej nu får jag önska en härlig helg!