Börjar med roligheterna, det känns bäst så. Idag kom kallelsen till sökkursen så nu är det officiellt att jag kommit med, hurra! Jag tror det kommer bli kanon och kanske får man nya sökkompisar vilket behövs om man vill träna mycket. Det andra skojiga var att artikeln om fot-clinicen för Eva Bodfältd är publiserad hos Agria.  Ler när jag läser den här raden, ”– Sabina har en härlig aktivitetsnivå och en hel del egna idéer men hon saknar koncentration, säger Eva” Huvudet på spiken 🙂

Ikväll hade vi redaktionsmöte på klubben. Freddie fick följa med för att avlasta Filip lite som var den enda som var hemma för att ta hundarna på kvällspromenad. Vad gjorde man utan sina barn. Efter mötet passa jag på att träna lite fotgående, något annat gick inte på den isiga planen. Freddie gick superbra och alla svängar, vändningar och halter satt som en smäck, underbart. Extra skoj var att jag belöna med bollen varje gång och trots det kunde Freddie fokusera, ett stort framsteg bara det. Jag tror det har att göra med att bollen åker fram allt oftare så den blir inte riktigt lika laddad, tack Fran för att du peppar.

Avslutar med det tråkiga. Ytterligare en hund i bekanstskapskretsen måste förmodligen sluta sina dagar alldeles för tidigt. Det börjar bli för mycket nu. Jag känner så med er som måste fatta så tunga beslut. Kan inte låta bli att undra om det är ovanligt många och vad det i så fall beror på.