När klockan ringer kl 4 en söndagsmorgon och regnet strilar ner, då börjar man allvarligt ifrågasätta sitt förstånd att man inte vänder sig om, drar täcket över huvudet och somnar om. Men så kan man inte göra utan det är bara att tvinga sig upp, packa regnkläder och utrustning och ge sig av. Gjorde en stor miss att hoppade över frukosten för det skulle det bjudas på när vi kom fram. Borde insett att det var det vanliga söt yoghurt, flingor och mackor som bjöds. Saknade min bacon & äggfrukost som man står sig på långt fram på eftermiddagen.

Vi var i alla fall ett trevligt gäng på vår ruta med bl a Kerstin som domare och Peter i båten. Själv var jag skytt och har rejält ont i armar, axlar och rygg efter att ha avlossat runt 140 skott. Lösa som tur var annars hade det aldrig gått. Inte hann man se så mycket heller för medan de duktiga hundara både hann simma ut och in igen medan jag laddade om fick man stå och kolla på de som tog god tid på sig och misslyckades med uppgiften. Lite dramatik fick vi uppleva när en hund började simma rakt ut i mälaren utan att reagera varken på husses visslingar och rop eller mina skott. Till slut fick Peter ro ikapp och mota in hunden, då var den 500 m ut i vattnet och vågorna gick höga. Tur att det gick bra.

Vann gjorde Ingela Funk och Eva Werner k0m 2:a med sin duktiga Stråla, stort Grattis!

Freddie verkar mått bra av vilan och jag körde igenom momenten rakt av från fritt följ till ställandet utan belöning, eller repitition innan. Enda som inte gick var läggandet där Freddie satte sig, annars jättebra. Med tanke på att vi inte kört sedan i torsdags känns det riktigt bra inför tävlingen på onsdag.