Åh så skönt det är med semester. Hela helgen har jag varvat arbete med våran häck och läsning i solstolen (som står i skuggan). Jag har inte läst en skönliterär bok på månader och nu är jag redan inne på den andra på 3 dagar. Inte tränat hund, inte startat datorn bara tagit det lugnt och varvat ner. I morse kände jag mig pigg och full av träningslust igen. Freddie och jag har tagit tag i framförgåendet och det gick riktigt bra så långt. Just nu jobbar jag med att han ska stå still vad jag än gör och så har jag börjat shejpa att han frider huvudet från mig när jag står bakom. 

Senare på dagen hade jag planerat att åka och bada hundarna men jag var tvungen att fixa några saker på internet först men det strulade och tillslut kunde jag inte komma i kontakt alls. Det här gjorde mig så frustrerad att jag tappade alla lust att göra något. Sen upptäckte jag att vårat vattenutakast gått sönder och stod och läckte vatten så kvällen har gått åt till att försöka fixa det med besök på Bauhaus bl a. Typiskt att det ska hända nu när vi ska ha semester. Förmodligen kommer vi inte iväg på teater som planerat imorgon pga det här strulet.

Imorgon ska vi in till stan och fixa linser till Filip som ska åka på Arvikafestivalen. Det blir nog ett besök hos min mamma när vi ändå är i krokarna. Vanessa åkte till Japan igår och ska vara där en månad, Usch vad jag saknar henne, nu är hon utom telefonavstånd också. Nä nu ska jag återgå till min bok.