Här skrivs inte mycket. Det beror på att det på hundträningsfronten har varit en lugn vecka. Innomhusträningen var inställd i torsdags och jag passade på att träffa en gammal kompis istället. På fredagen trodde jag mest att jag var lite seg efter torsdagens utsvävningar men det visade sig att det var något annat som spökade. Både Niklas och jag har legat hela helgen med huvudvärk, ont i kroppen och allmänt trötta. Det är som alltid sedan vi började äta lågkolhydratkost, jag blir sjuk utan att vara sjuk.

Status Freddie är att han har stafylokocker och äter penicilin. Har inte märkt någon förbättring ännu utan han har lika svårt att kissa som tidigare. Sabina har vi inte fått svar om ännu. Experten har varit på semester och väntas tillbaka imorgon. Gissningsvis är det brock på ett kärl till hjärtat. Vet inte alls vad det betyder men det känns lite bättre än att det skulle vara en tumör.

Under veckan har vi tränat lydnad och lite apportering. Igår utnyttja pinnarna som husbyggarna satt upp på ängen och gömde tennisbollar vid dom. Blir perfekt dirigeringsträning. Men i natt hade någon buse ryckt upp pinnarna så det fick bli en liten skogsvända istället. Annars är hundarna lugna och sover med oss i soffan.