Idag har vi varit och tränat på SSBK tillsammans med Anna och Kvatro. Som vanligt med Anna blev det väldigt bra och strukturerad träning. Jag kom lite tidigare och utnyttja tiden till att låtsas att vi skulle tävla så vi stod och titta på de som tränade på planen. När Anna kom satte hon ut lite störningar i form av ryggsäck, target och skål och ropa sedan in oss på plan. Vi fick göra om flera gånger innan jag var nöjd med Freddies attityd. Det var inte helt perfekt men sista gången var han i alla fall med mig. Bra träning som vi måste göra fler gånger. Efter det tränade vi att Freddie skulle springa genom hinderstöden mellan Anna och mig medan vi försvårade genom att gradvis flytta oss åt sidan. Andra passet gjorde vi 2 pass hopp och en budföring mellan passen. Jag är så nöjd nu med Freddies budföring, det är full fart och fina ingångar. Kanske att han tar i något men det är inget jag tänker bry mig om.

Kvarto och Anna jobbade också med hoppet. När vi var klara så fika vi och prata en stund, det var mysigt och skönt att komma in i värmen en stund.

Igår var hundarna trötta efter 2 dagar hos Malin. På eftermiddagen åkte vi till min mamma, ”mormor” som fyllt 77 år i veckan. Sabina är alltid helt galen och vet inte hur fort hon kan komma fram, väl inne blir mamma överöst med pussar av en skuttande Sabina. Hon är verkligen favoriten.

Imorgon ska jag prova att åka hem och rasta hundarna på lunchen och se hur det funkar. Tråkigt att helgerna går så fort.