Upp kl 6 igen och nu börjar man bli lite sliten av sömnbristen men qi-gongträning i den vackra parken på hotellets innergård ger tillbaka energin. Stoppade i mig rejält med bacon och ägg för att orka dagens stapatser för vi ska till gula bergen. Höjdpunkten på resan. Slingrande serpentinvägar leder oss upp en bit. Halvvägs får vi byta till miljövänligare bussar, vad som är miljövänligt vet jag inte men de packas fulla och bara det är ju bra. Vidare till en linbana som ska ta oss högre upp i bergen.

Utsikten är redan hänförande

Vi fortsätter uppåt

men det är en bit kvar

Fantastiska formationer

Många formationer har namn, den här heter Madonan

 Vi vandrar hela förmiddagen och det blir många ooh och aah, det är sagoligt vackert och man blir alldeles lycklig. Det går antingen uppför eller nedför och känns ordentligt i benen. Med hjälp av qi så går det lättare.

Och här njuter jag av utsikten

Gubbe

Den här busken har jag sett hos Trädgårdsföreningen i Göteborg

Smekmånadspar sätter hit ett lås med sina namn på och kastar sedan bort nyckeln

Så här fint bor man i bergen

Lagom till lunch var vi framme vid vårat hotell och efter att ha ätit checkade vi in. Många i gruppen gav sig iväg på en eftermiddagsvandring men jag och min rumskompis Ann beslöt oss för att vila en stund och gav oss sedan ut på en egen utflykt.

Vi bjöds på vacker eftermiddags sol

Den här formationen kallas målarpenseln

Dagens lejonunge

Allt som ska upp i begen bärs upp av sådana här bärare. Man mötte dom överallt och dom åkte inte linbana utan klättrade hela vägen.

Hotellet Beihai uppifrån

Här sitter jag och njuter av kvällssolen

Solnedgång i bergen

Magiskt

I väntan på middag köpte jag en vacker tavla av den här konstnären

Kvällen avslutades med att vi fick lite tips på qi-gongövningar för att sova bättre och sedan kröp vi ner under dubbla täcken i det iskalla rummet och sov riktigt gott.