Igår hade Malin bokat Västberga och jag hade gjort en plan som jag glömde på jobbet. Ja jag brukar sitta och skriva planer när jag har en fikapaus eller någon annan paus. Men har man en gång skrivit ner så brukar man koma ihåg så det löste sig. Nu hann jag inte allt jag planerat men det blev bra träning.

Framåtsändandet: Jag vill få in saktagåendet från gruppen och passade på nu när jag hade tillgång till grupp. Freddie skötte sig jättebra med fin rak linje och bra hastighet. Vi lekte i pauserna för att kolla att han kunde koncentrera sig när han var uppe i varv också. Det gick bra. På tävling kommer han vara uppvarvad och i det här momentet ska dom först springa för att sakta av självmant, det blir en utmaning. När jag kände mig nöjd blev Freddie akut bajsnödig så resten av min träningstid fick jag ägna åt att städa 😦

De följande passen jobbade jag med sidoförflyttningar med hjälp av plankan. Jag tyckte inte vi kom någon vart för Freddie var uppjagad och hade svårt att fokusera. Han var väldigt i gasen igår, det kanske var för att det var så många potentiella lekkompisar där. Avslutningsvis gjorde vi en platsliggning där Freddie fick ligga med mig dold i 2 min och sedan synlig i 1 min. Inga problem. Som belöning fick han nya leksaken som jag fick av Huddinge HU som tack för domaruppdraget, en wubba-kong, väldigt poppis.

Förhoppningsvis är Freddie lite trött idag när han och Sabina är hos Malin men han brukar kunna röja rätt bra ändå.

En helt annan sak, jag gick upp 3 kg över julen pga diverse överkonsumering av kolhydrater men har nu i 2 veckor varit restriktiv och det har gett resultat. Idag var 1 kg borta. Det gör det lättare att fortsätta vara ståndaktig. Det går också lättare ju längre man håller på men fy va lätt det är att väcka sockermonstret.