Den här veckan har det varit fullt upp, både privat och på jobbet. Det känns för kroppen skriker efter vila. I måndags var jag bjuden till Vallentuna BK för att hålla föredrag om klickerträning. Det var väldigt roligt och det blev många bra diskusioner. Det gör jag gärna om.

Tisdag var det tävlingslydnadskursen, även det jättekul. Eleverna är så duktiga och alla hade tränat mycket vilket märktes. Det var stor skillnad mot första gången. Dom fick göra ingång på planen tävlingsmässigt, träna på läggandet efter sina förutsättningar, fotgående, omvänt lockande och frisignal. Avslutningsvis gjorde vi en kort platsliggning.

Båda de här aktiviteterna är verkligen inte tröttande utan ger bra energi utan det är de 2 dagarnas work shop på jobbet, instängd i ett luftfritt rum och sitta och lyssna och diskutera på detaljnivå, gäsp. Tur att Fran och jag hann med lite lydnadsträning i går så man fick lite ny energi. Freddie hade tillbringat dagen hos Malin där Siri höglöpte men det verkade bara tagga honom och han var helt galen. Lite väl på i fotgåendet, la sig när Fran sa ”kommendera” osv. Han fick träna roligt framåtsändande och inte tugga på apporten så han fick blåsa ur sig. Efter det sov han gott.

Annonser