…blev det för hundarna idag. Blir så uttråkad av att gå vår vanliga runda som dessutom börjar bli rejält igenväxt så möter man någon finns det ingen stans att gå åt sidan. Så idag åkte vi till klubben och tog en skogsrunda. Sabina pinnar på bra och får bara ont i tån när hon stöter i. Jo jag har glömt skriva om hennes tå. Klon bredvid hennes amputerade tå har varit tjock och förväxt ett tag. Jag tyckte jag var på god väg att få ordning på den nu men igår när jag skulle greja med den upptäckte jag att den var helt död. Ser äckligt ut under och den består mest av ett skal. Fick tid medetsamma på DKFC men de behövde söva och planera för lite större undersökningar så vi fick en ny tid på måndag. I värsta fall är det cancer eftersom det är samma som förra gången. Eller så är det något annat. Sabina hänger som sagt med och verkar inte ha alltför ont.

Sabina fick sedan vila i bilen medan jag tränade med Freddie. Vi började med en kedja, linförighet, framförgående, apportering och hopp. Jag var petid idag och lät inte Freddie fortsätta när han gjorde fel. Därför blev det ett kort fotgående där jag fick börja om vid kontaktsläpp en gång. Framförgåendet var ok. På apporteringen tjyvade han när jag sa kommendera. När vi gjorde om var samma sak påväg att hända igen och då struntade jag i det momentet. På hoppet vände han om för tidigt så det fick Freddie också göra om. Tänker fortsätta träna så här och utsätta Freddie för situationer som han blir frustrerad av. Avslutningsvis tränade vi utgångar i framåtsändandet. Trots target så försöker Freddie fuska och stannar för tidigt. Bara att nöta på som sagt.

Freddie var nu så himla varm att jag tog med hundarna till sjön så de fick svalka av sig. Det var uppskattat. Hemma är det inte så svalt och så ska vi åka till landet så det blir mer bilåkande i eftermiddag. Förhoppningsvis blir det mer bad också.