Vemodigt, pirrigt, panik mm så känner jag inför att börja jobba igen. Det ska bli roligt att prova på men också nervös om jag ska klara det. Hur trist det än var på Telia så var det tryggt och välbekant men nu är det dags att prova lite nya jaktmarker. En annan sak som jag oroar mig för är hundarna. Nu när jag inte ska ta bilen till jobbet eller har så nära blir det lite stökigare att lämna hundarna hos Malin. Vi får se hur det kommer att funka. Inte heller kan jag åka hem på lunchen om det kniper.

Imorse tog jag faktiskt inte sovmorgon utan jag ville hinna med att springa innan jag skulle iväg till optikern. Jag försöker ha max 2 dagars paus mellan löppassen och nu hade jag inte sprungit sedan i söndags. Hoppas verkligen jag orkar fortsätta nu när jag börjar jobba. Jag har sprungit i drygt 2 månader nu och det känns riktigt bra. Orkar lite mer för varje vecka och kroppen känns lite fastare. Det är väldigt bra för Freddie också, han blir så lugn och avslappnad av det lugna travandet vid min sida. Kan verkligen rekommendera det om man har en hund som har svårt att koppla av.
Hos optikern beställde jag proggresiva  glasögon. Har inga jättesynfel men har plågats av huvudvärk av och till hela sommaren och jag tror det blir bra att ha glasögon jämt.

Igår fick jag hänga med Helen och gänget för att träna sök. Det är så kul och alla är så stöttande, trevliga och positiva, verkligen synd att de bara tränar på vardagar. Freddie fick ha skoj med bara ett tomslag och jobbade på bra. Söket känns riktigt bra om vi skulle komma med på tävling på lördag. Håller planen att köra alla moment varje dag. Igår kväll hade vi instruktörsmöte och innan dess hann jag köra en kedja på 3 moment och sedan alla andra utom apporteringen. Imorse utöka jag till 4 moment och imorgon tänkte jag åka till klubben och köra alla utan belöning emellan. Det dyker hela tiden om små grejer man vill jobba med men det gör jag efter vi kört kedjan.