Idag började allmänlydnasutbildningen jag ska gå i vinter. Det var lite svettigt med alla uppgifter vi fick men så ska det väl vara och jag tror det kommer bli superbra det här. Jag kommer ha att göra framöver det är helt klart. Gruppen var trevlig också och vi hade bra diskussioner.

Idag har jag hunnit med första träffen med en kull tollare som vill lära sig träna jakt på klickervis. Hur kul som helst och dom var väldigt duktiga och fattade snabbt. Ska bli roligt att följa dom i höst.

Mellan dessa händelser så fick Freddie hänga med till klubben och träna saktagående och hopp. Hoppet gick väldigt bra och jag tycker Freddie börjar bli säker nu. Saktagåendet gick det sämre med. Jag har tränat en hel del utgångar mot gruppen och när jag då ska ha saktagående vi gruppen har Freddie alldeles för höga förväntningar och far runt utan fokus. Det här måste jag jobba med. Ett problem är att Scan verkar ha slutat med kulkorvar så idag blev det hela köttbullar istället och då kan man inte köra allt för många gånger innan Freddie blir proppmätt. Snälla Scan, ge oss kulkorven åter!