Det blir visst bara bloggat någon gång i veckan nuförtiden. Anledningen är att det inte händer så mycket hundigt på veckorna. Jag är så trött när jag äntligen kommer hem från jobbet att det bara är dumt att försöka sig på någon träning med kvalité. Vi kör lite på mornarna, det är allt. Hoppas det blir bättre snart när jag kommer in i jobbet och inte allt är nytt.

Igår hade vi besök av en föredetta arbetskamrat och hennes dotter som gillar hundar. Dottern fick gömma bollar för Freddie och det var poppis. Sen fick hon såklart massor med pussar.

Idag var vi iväg och träna sök med Fran och Marie. Jag hade med mig osynlighetsmanteln och sitter och skrockar under den när hunden ställer sig 3 m ifrån och tittar förvirrat sig omkring. Den är helt otrolig. Ett mycket bra sätt att få hundar att verkligen koppla på näsan. Freddie fick varva hitta och lösrulle men fösta skicket hittade han en tennisboll som någon glömt. Tur då att Fran fick belöna med bollar då hon inte kan kampa. Inga tendenser alls att plocka fastrullen idag. Hoppas nu det sitter i till den 23:e då vi ska tävla, ja, PM:et kom idag. Ha en bra vecka alla!

Annonser