Den här helgen har gått i kompisars tecken. Kul att träffa vänner man inte sett på länge tycker jag. I fredags åkte jag och hundarna till Rimbo där Märta bjöd på lunch och lite jaktträning. Hur mysigt som helst trots att vädret inte var det bästa. Efter besöket åkte jag via Vallentuna för att hämta julgrisen.

I lördags var det glöggmingel hos en gammal kompis till Niklas som vi träffar allt för sällan. En trevlig kväll med massa god mat, tyvärr allt för mycket av sådant jag inte ska äta så magen krånglande efter det.

Idag har vi haft besök av Sandra, Tero och August och det var också trevligt. De hade varit på mässan vilket jag inte orkade med i år. Blir mer och mer så att jag inte orkar med att trängas med massa folk. Helgen har avslutats med julavslutning på utbildningen. Idag diskuterade vi inlärning och det är så intressant. Apropå det så har jag läst på Åsas sida och på Eva Bertilssons om LRS, ja ni får läsa själv men det är väldigt intressant. Det är Ken Ramirez som pratade om det här när han var ho Carpe Momentum. Jag ville ju gärna åka dit men kunde inte. Hur som så har jag börjat experimentera lite och det är riktigt kul och spännande. Freddie är så enormt känslig för felsignaler och utebliven belöning och det här tror jag passar honom bra. Återkommer med rapport när jag börjar få kläm på det.