Har varit sjuk en vecka nu, lite obestämt förkyld och mest väldigt hängig och orkeslös. Pallra mig till jobbet idag för att jag längta dit men fick åka hem efter lunch, alldeles snurrig och trött 😦 Nu hade jag tänkt åka hem tidigt i alla fall. Bästa hundvakten Malins yngsta hund Siri har skadat sig och därför har vi numera ingen hundpassning. Jag har skickat förfrågan till en dogwalker och får se vad det ger.

I lördags hade vi sista extratillfället på allmänlydnadskursen och jag bet ihop så det kunde genomföras. Det var kul och vädret härligt. Igår tränade vi sök och Freddie var väldigt i gasen efter en tråkig vecka. Han brukar lugna sig efter några skick men nu var det full fart ända in i kaklet. Jobbade bra och han börjar acceptera att det inte alltid blir belöning hos figgen. Ska nog våga anmäla till eldprovet i alla fall. Därför var det läge att köra igång mer regelrätt lydnadsträning. Det mesta sitter utom krypet som helt falerat.

Och för den som undrar så gick det bra med vasaloppet för maken, 7:24:24 åkte han på och det var mycket bra jobbat. Detta på bara en mugg blåbärsoppa under loppet och resten vatten, vem sa att man inte kan träna hårt på lchf?