Är fortfarande inte helt ok så jag har inte vågat börja träna ännu. Men idag har det blivit en del vardagsmotion, först en längre rask promenad med hundarna. Sen kom en kompis som är snickare för att diskutera byte av altantak och byggande av ny trapp. Det resulterade i ett betydligt större projekt än vad vi hade tänkt så eftermiddagen har fått ägnats åt att rädda pioner, julrosor och en klematis. Hoppas de klarar sig. De tänkte nämligen börja i veckan och det är toppen då det kommer vara klart till Filips student.

Förra veckan startade jag upp min allmänlydnads 2:a. Det var jättekul med trevliga och duktiga deltagare. Skönt med 2:an är att man kan lägga mer fokus på träning och mindre på sådana obligatoriska saker som måste vara med i 1:an. Men lite repetition kommer jag nog smyga in.

Freddies träning börjar ta sig, i söket är det dags att försvåra med flera slag utan belöning. Krypet börjar ta sig, det gick rätt snabbt när Freddie kom på vad det var han skulle göra. Det vi inte kommit igång med är själva tävlingsträningen, fler moment på raken, kommendering och sådant. Dags att ta tag i det i veckan.