Lördagens sök snöade verkligen inne. Med 1 dm blötsnö gick det knappt att gå ute, än mindre köra bil som nyss fått sommardäck. Jättetrist. Men Nina och Ullis var flexibla så på söndagen gjorde vi ett nytt försök och det funkar med sök på bara 3 st också. I alla fall om man som vi nu börjar bli lite samkörda. Jag bestämde att köra på som vanligt med att variera belöning och inte belöning och med ändringen att jag lät Freddie ta fastrullen. Det var inta problem utom första gången då jag satt rullen för högt upp. Freddie gick som tåget alla 6 skick och jag var duktig och småsprang lite vid påvisen 🙂

Efter lite lunch och en powernap bar det av till Visätra för att hålla allmänlydnadskurs för hundungdomarna. Det är ett gäng mellan 13 år och 20 år och ska bli kul. De flesta hundar är mer valpar än unghundar men de ska ju lära sig samma saker.

Igår åkte jag till Nacka bk och var med på deras skotträning. Kom lite tidigare så jag hann köra igenom hela lydnadsprogrammet tävlingsmässigt och det känns bra. De styrkor och svagheter vi hade innan vinteruppehållet är i stort sett oförändrade. Det var lite tjaffsigt runt omkring med det påverkade inte Freddie nämnvärt, skönt.

Idag har jag varit hemma från jobbet men jobbat ändå, finns inte tid att vara sjuk nu och jag är så trött på dessa återkommande förkylningar. Ingen av mina huskurer verkar funka, enda trösten är att LCHF gör att de blir rätt lindrigt.