Igår hade jag avslutning på allmänlydnads 2 kursen. Det har verkligen varit kul att hålla den här kursen med trevliga och duktiga deltagare. Alla har gjort stora framsteg och det är det bästa med att vara instruktör, när man lyckas ge deltagarna verktyg att arbeta själv med sina hundar och de lyckas lösa problem i sitt hundägande. Jag gjorde en lite bana med alla ”moment” vi tränat och det var kul. Samtidigt fick alla ett kvitto på hur långt de kommit i träningen.

Jag har missat att återkoppla från tävlingen. Efter att ha sovit på saken bestämde jag att åka och köra lydnaden, budföringen hoppad jag över. Det var bra det för det gick kanonbra. När Freddie slängde sig in på inkallningen skrattade domarna och TL och publiken apploderade. Fantastiskt kul när jag kunde njuta och bara ha kul. Krypet var supersnyggt tills det var en halvmeter kvar då Freddie reste sig, attans. Jag körde lydnaden för att stämma av vad i ska träna på och det är väl krypet och tävlingsträning då.

Imorgon åker jag till Bangalore i Indien på en tjänsteresa. Jag har kameran med och hoppas hinna blogga lite under resan.