Nu blir hundbloggen reseblogg för en vecka. Det är kul att skriva dagbok så man kan titta tillbaka. Tyvärr måste jag missat att packa ner kabeln till kameran så jag kan inte föra över bilder, lite surt. Jag reser med mina jobbarkompisar Inger och Vesa till Bangalore i indien. Efter en lång och tråkig flygresa kom vi fram till ett varmt Bangalore mitt i natten. Trots det var det full aktivitet runt flygplatsen och på vägarna. Vi blev upphämtade av en chaufför från hotellet och det var en dryg timme på skumpiga vägar. Fick ett stort eller rättare sagt gigantiskt rum med kök och utsikt över en tegelvägg. Vesa hade utsikt över skulen och det var väl inte så mycket bättre. Sov gott och vaknade motvilligt kl 9 efter knappt 5 timmars sömn. Ner till frukost där vi satt i trädgården under soltak och beställde omelett och tog för mig bacon och en god fisk. Inga problem att få en LCHF-frukost alltså. Skönt efter den mindre bra maten på flyget. Vi njöt länge och gav oss sedan ut på stan med hjälp av en inhyrd chaufför. Det visade sig klokt, kostar inte mycket och han körde oss till bra butiker efter önskemål. Vi har handlat fina schalar av antilopull, sidenblusar och hela sidendräkter. Det mesta var billigt utom schalarna med de var av så fin kvalité att de var värda det.  Vi fick lite sightsing och sedan körda till en bra Indisk restaurang med god mat för ingenting alls.

.

Sen var vi trötta och varma och ville till hotellet där ett dopp i poolen och sedan skönt slappande i de sista solstrålarna med en gintonic i handen. Middag på hotellet där det är bröllop som vi kunde titta på. Vi satt länge och njöt av den ljumma kvällen och tittade på de vackert klädda kvinnorna.

Som djurvän blir man illa berörd av att se hur djuren missköts. Kossorna gå fritt på gatan och jag såg en med en klöv som var förväxt så den hade svårt att gå. En stackars hund hade ett bundband hårt åtdraget runt halsen, när jag närmade mig visade hon att jag inte fick gå längre, det skär i hjärtat.