Hemresan närmar sig. Jag kommer sakna alla de underbara medarbetarna här i Bangalore, poolen, middagarna i trädgården och värmen. Kommer inte sakna trafiken, svårigheten att ta sig en promenad och fattigdomen som berör mig illa. Men jag skulle gärna åka till Indien på semester, bara inte hit, till en stad som är förväxt och som förlorat sin charm. Männikorna och maten är underbara, alltid glada och vänliga. Idag var det sista dagen på kontoret och dagen var som vanligt kantad med möten. Jag tror att alla märker att vi lyssnar och verkligen tar till oss det man säger vilket gör att alla bokat möten med oss mot slutet av veckan. Vi var helt slut när vi äntligen kom till hotellet och det var skönt med en simtur i den ljumma kvällen och därefter en drink vid poolkanten.

På lunchen idag gick vi ut och åt kokosnötter, först fick man tricka vätskan som var läskande, sen öppnade försäljerskan nöten och gröpte ur den färska kokosen, gott. Glömde kameran tyvärr.

Igår var vi ute hela gänget på lunch, jättekul. Tyvärr kan inte tjejerna hänga med på kvällstid därför får det bli lunch.

 

 

 

På kvällen igår blev det middag på hotellet som vanligt och ingen utgång. Kvällen innan tänkte vi gå till en shopinggata på kvällen men det var omöjligt i trafiken. Slutade med tuctuc sista biten. Handlade lite kläder, inget märkvärdigt och tuctucresan hem blev helt galen. Värre än värsta berg-o-dalbanan. Nä det gör inte jag om i alla fall. Kvällen före det regnade det så vi tog en bil till en galleria. Lugnt och skönt och hitta där fina skor. Men det blev strömavbrott flera gånger och så mörkt att man inte såg handen framför sig. Tur man har en ficklampeapp på mobilen.

Imorgon har vi bokat den braiga chauffören vi hade första dagen och det kommer bli shopping och titta på stan . Planet går halv 3 söndag morgon så ingen idé att gå och lägga sig. Planen är att få lite sol efter shoppingen, den har man inte sett mycket av i veckan.

Avslutar med en bild på den ena kaffegossen som servat med kaffe och the hela veckan och som bestämdhet hävdade att kaffe utan mjölk är samma sak som the.

Annonser