Vilken sommar vi har och har haft. Sedan sist har jag börjat på nytt jobb och haft semester. Det här med nya jobbet har tagit på krafterna så hundträningen blivit lidande. Det blir några lydnadspass ibland men inget strukturerat tyvärr. En annan anledning är att jag blivit av med mina träningsplatser. Forbollsplanen har förvandlats till konstgräsplan och lekparken har rustats upp. Sedan gör värmen sitt, jag får bomull i huvudet när det är varmt och orkar ingenting. Men när vi badar brukar jag passa på att ta med chuck-it och några tennisbollar. Bra motion och går att försvåra. En sak jag upptäckte var hur ”farligt” det är att alltid träna på samma sätt. Avståndet blir ungefär det samma varje gång jag kastar så när Filip kastade hade Freddie väldigt svårt att fatta att han måste längre ut.

Vi har haft det skönt på landet och nu har vi äntligen fått ordning på vattnet så man kan duscha och diska utan att det är ett projekt. Underbart skönt. Det gör att det är lättare att ge sig ut på en löptur också.

Nu när det är liiite svalare så hoppas jag vi kan komma igång med både söket och lydnaden. Vill klämma in lite jaktträning också för att det är så kul. Lyckades cykla omkull förra veckan med en förmodad revbensspricka vilket gör att jag inte är helt rörlig. Jag får helt enkelt hitta på lite andra belöningar än dragkamp.