Först gick Sabina och sedan ett år senare Freddie. Nu tänker jag avsluta den här bloggen.

Sabina gick bort den 6 september 2015, 2 månader före sin 13 årsdag. Vi trodde ledbesvär skulle vara det som hon skulle falla på så blev det cancern. 3 veckor tidigare konstaterades det att hon var full med tumörer. Vi kunde göra hennes sista tid så fin det bara gick.

Sen i fredags så blev Freddie riktigt dålig efter att i ett par veckor haft diffusa besvär. Vi åkte till Södra Djursjukhuset och en mycket duktig och trevlig veterinär gjorde en ordentlig undersökning. Freddie saknade reflexer på höger sida och vi fick åka vidare till Ultuna för magnetröntgen. Det visade sig vara en tumör i hjärnan som tryckte på alla nerver. Han fick inte vakna upp utan vi fick ta farväl av en sovande Freddie. Mycket chockartat och ledsamt. Han skulle fyllt 11 år på söndag.

Saknaden är enorm, det är så tyst hemma. Freddie som snart skulle få bli storebror och få en kompis som han saknat sedan Sabina gick bort.

Tack mina fina hundar för åren vi fick och för att ni alltid var glada och snälla och världens bästa kompisar. Tack till alla som följt våra äventyr på den här bloggen. Vi ses kanske på en ny blogg.