Igår fick Sabina lämna ifrån sig lite blod igen och det gör hon så gärna. Hon är rolig, sitter och hoppar i väntrummet och får någon annan gå före skäler Sabinaupprört. Passa på att väga henne och nu är hon nere på den vikten jag vill ha henne, härligt. Det var även dags för hälsokoll och vaccination och allt såg bra ut.

Efter middagen tog jag med Freddie hem till Kristina som hade planerat ett träningsupplägg för dirigering. Vi började med att lägga ut dummies på en äng som fick ligga kvar medan vi gick till skogen. Där la vi ut 1 dummy var till hundarna i 3 områden. Det var lit eknepigt med stigar, ormbunkar och stenbumlingar i vägen. Freddie hade tendenser att vika av från linjen men vi fick bukt med det. När vi var klara gick vi tillbaka till ängen och det var svårare. Mer spring än hjärna kan man väl sammanfatta Freddies prestation. Helt klart hade vi gjort ett för svårt upplägg för honom. Tack Kristina för att du är ett bra bollplank och kommer med lösningsförslag när det går tok.

Imorse var jag inspirerad att fortsätta dirigeringsträningen efter att ha sovit på saken. Freddie fick träna ut-bakåt på avstånd och att springa över vittring, saker han har svårt med. Det gick strålande förutom att jag inte får Freddie att vända åt det håll jag vill. Sabina fick också hämta och var så glad över det.